![]() |
|
|
#1 | |||||||||
|
Rektör Yardımcısı Durumu:
Üye Numarası: 2
Giriş Tarihi: Mar 2010 Nerden: Batman Mesajlar:
2.227
Ettiği Teşekkür:
Seviye: 38 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 1406 / 1406 |
Elİnde bİr kukla oyuncak oldum
İstİyorum senden gerİ ver benİ ayrilalim derken doĞru sÖyledİm aliyorum senden Ümİtlerİmİ varsin kÜl olsun bÜtÜn umutlar sensİz doĞsun artik bana sabahlar sensİz uyansin bÜtÜn arzular İstİyorum senden gerİ ver benİ gerİ ver benİ gerİ ver benİ İstİyorum senden gerİ ver benİ deĞmezsİn dÖktÜĞÜm gÖzyaŞlarima deĞmezsİn o benİm bÜyÜk aŞkima artik kaliyorsun yalniz baŞina aliyorum senden Ümİtlerİmİ ßen Yaşamaya Hep Ters Adımlarla ßaşladım ßundan Dolayı İnsanlara Ters Gelirim Hepte Alakası Olmayan Düşlerle Yaşarım Hiç Kimseden Yardım Dilemem Mahkumiyeti Değil Özgürlüğü Severim Emretmekten Değil Rica Etmekten Hoşlanırım Her Türlü Hileyi ßiLirim Ama Dürüstlüğe Önem Veririm İnsanların Tipine Yada Endamına Değil Yüreklerine Değer Veririm ßenim Dostluğmu Yürekliler ßilir Yürekli Olduğun Zaman ßen Pazarlık Değil MezarLık Dostuyum.!! |
|||||||||
|
Yeni Konu aç
|
| Etiketler |
| beni, ceylan, geri, ver |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Links | Lisans | Disclaimer |
|